tiistai 20. marraskuuta 2012

Suklaamuffinssit


Näillä muffinsseilla on nyt onnistuneesti hemmoteltu sekä kuorokavereita että työkavereita. Toimii!

Resepti on Leivotaan 4/2012 -lehdestä.

Suklaamuffinssit
(12-16 kpl)

 4,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
1,5 dl kaakaojauhetta
2,5 dl sokeria
1,25 dl juoksevaa margariiniä (tai 125 g sulatettua, jäähdytettyä voita)
2 dl maitoa
2 kananmunaa
n. 150 g maitosuklaata (Marabou)

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Vatkaa margariini, maito ja munat toisessa kulhossa. Kaada seos kuivien aineiden joukkoon ja sekoita. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paina yksi suklaapala jokaisen muffinssin keskelle. Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

4 kommenttia:

  1. Hyvin toimii,kiitos ja nam!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Maraboun suklaa ei sula taikinan joukkoon, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin. Joskus aiemmin olen tehnyt samantapaisia jollaine muulla suklaalla, joka kyllä suli.

      Poista